Eén op de 20 volwassenen heeft AD(H)D, een autisme spectrum stoornis (ASS) of beide diagnoses.
Een groot deel van hen heeft een reguliere baan in o.a. de zorg, bij overheidsorganisaties, in het onderwijs, in administratieve beroepen maar ook in ICT en technische beroepen. Zij zijn gewaardeerde medewerkers, die door hun diagnose specifieke problemen kunnen ervaren in communicatie, organisatie, zelfsturing, planning en structuur. Omdat iemand met AD(H)D en autisme informatie anders verwerkt, stelt dit andere eisen aan begeleiding bij functioneringsproblemen en in (dreigend) verzuim. Te vaak nog worden er dan interventies toegepast die onbedoeld aan de overbelasting, en daarmee aan de problemen bijdragen. Waarom dat zo is en wat wel werkt? Dat leer je in deze introductieworkshop.

Aan het einde van deze introductietraining:

 Praktische informatie:

 

Na afronding ontvang je een bewijs van deelname.

Wil je je de methodiek eigen maken? Volg dan de vijfdaagse de Ordevos Pro post HBO-training ‘Het coachen van volwassenen met AD(H)D en ASS’ als je wilt leren werken met de Ordevos G.R.I.P. methode.
Deze vijfdaagse training is tevens deel 1 / 2 in de eenjarige post HBO opleiding tot zelfstandig Ordevos coach.
Accreditatie Registerplein voor de vijfdaagse training is aan te vragen (eerder werd aan deze training 5,35 p. in de Vrije Ruimte toegekend).