GezondTIJT plezier op werk

Individuele trajecten

Wij snappen als geen ander dat het je soms door bepaalde omstandigheden niet lukt om alle ballen tegelijk in de lucht te houden.

Daarom bieden we voor de thema’s mantelzorg, loopbaancoaching en leefstijl naast groepstrainingen ook individuele trajecten aan. Hierin kunnen we ingaan op je persoonlijke situatie en jou helpen met praktische tools om de juiste keuzes te maken.

Tandwielen GezondTIJT

GezondTIJT biedt individuele trajecten aan in 6 verschillende categorieën:

 • Loopbaancoaching
  Bij loopbaancoaching helpen we je te komen tot veranderingen in je loopbaan. Het kan zijn dat je nog moet beginnen aan je loopbaan, en dat wij je helpen met het maken van een keuze. Of misschien ben je al begonnen aan je loopbaan, maar loop je vast in het maken van een vervolgkeuze.
 • Stress
  Iedereen ervaart wel eens stress. Een kleine hoeveelheid stress is kan ook goed zijn voor een mens. Maar zodra je te veel stress ervaart, heeft dit invloed op je hele leven. Wij reiken je handvatten aan waardoor je voorgoed afrekent met stress.
 • Financiën
  Kun je ook zo aanhikken tegen het ordenen van financiën? Geen zorgen: wij helpen je om orde op zaken te stellen.
 • Leefstijl
  Weet je zelf ook wel dat jouw leefstijl niet gezond voor je is, maar vind je het lastig om hier structureel aanpassingen in te maken? Met een individueel traject zoomen we in op jouw situatie en helpen we je bij het maken van gezonde keuzes.
 • Mantelzorg
  Een baan hebben en daarnaast mantelzorger zijn kan een hoop druk op je schouders leggen. Hoe vind je de juiste balans tussen deze twee ‘banen’? We kijken samen met je naar hoe jij het mantelzorgen kunt combineren met werken. Ook kunnen we je ondersteunen bij het aanvragen van extra ondersteuning.
 • Rouw/verlies
  Het verliezen van een dierbare heeft een grote impact op je leven. Ook verlies van werk of een verminderde gezondheid kan een grote impact hebben. Tijdens onze begeleiding helpen wij jou een stap te zetten in de verwerking.

Workshops & trainingen

Met plezier naar je werk gaan is een mooi streven, maar wat als dat door omstandigheden niet meer lukt?

Met de workshops en trainingen van GezondTIJT ontdek je als medewerker, werkgever en/of leidinggevende de juiste praktische tools en handvatten om hier preventief mee aan de slag te gaan.

Workshops en trainingen bij GezondTIJT

Meer weten? Neem contact met ons op