GezondTIJT logo

Kennismaken met ‘Positieve Gezondheid’

Positieve Gezondheid’ is een vernieuwend gedachtegoed waarbij de ander centraal staat en je leert luisteren naar de wens van de ander. Deze manier van denken wordt steeds meer toegepast in de zorg, het onderwijs, de overheid maar ook steeds meer op de werkvloer. Deze workshop is bedoeld voor mensen die het concept nog niet zo goed kennen en er graag meer over willen weten. Na het volgen van deze workshop weet je of ‘Positieve Gezondheid’ een gedachtegoed is dat bij jou past, en of je je hier verder in zou willen ontwikkelen.

Wat leer je in deze workshop?

  • Hoe ‘Positieve Gezondheid’ is ontstaan
  • Wat ‘Positieve Gezondheid’ in de kern inhoudt
  • Je maakt kennis met ‘het spinnenweb van Positieve Gezondheid’
  • Je krijgt handvatten aangereikt om morgen al te beginnen met stap één.

Praktische informatie

  • Eenmalige workshop van 2 tot 2,5 uur.
  • Kosten: op aanvraag
  • Groepsgrootte maximaal 20 personen

Naast workshops zijn er ook lezingen mogelijk voor (hele) grote groepen. Vraag naar de mogelijkheden.

Naast deze workshop biedt GezondTIJT ook een training ‘Introductie Positieve Gezondheid’ aan. Deze training bestaat uit twee dagdelen van 2.5 uur en is de basis van werken met Positieve Gezondheid.

Na de Introductie Positieve Gezondheid kun je je verder verdiepen door de training ‘Positieve Gezondheid & gesprekken voeren’ te volgen.

Na het afronden van de introductie en de verdiepende training krijg je het officiële IPH certificaat ‘Werken met Positieve Gezondheid’.

Informatie aanvragen

Door een storing werkt ons aanmeldformulier momenteel niet. Wil je je aanmelden of informatie opvragen? Stuur dan een mail naar info@gezondtijt.nl
We gebruiken de ingevulde gegevens alleen om contact met je op te nemen.