GezondTIJT logo

Loopbaancoaching module 4: voor werkgevers

In deze workshop krijg je handvatten hoe je met de loopbaanvragen van je medewerkers om kunt gaan. Je maakt kennis met gesprekstechnieken en -vaardigheden om medewerkers te helpen bij het actief nadenken over hun eigen loopbaan. Je krijgt inzicht in belemmeringen die je medewerkers ervaren bij het praten of nadenken over hun eigen loopbaan of belemmeringen die je als leidinggevende misschien zelf hebt met betrekking tot dit thema.

In een bijeenkomst van 3 uur worden deze onderwerpen behandeld. De training geeft voldoende ruimte om je persoonlijke vragen en ontwikkelbehoeftes te bespreken. Alles wat je wil weten met betrekking tot het ondersteunen/leidinggeven op het gebied van loopbaanontwikkeling kan aan bod komen. De vraag die centraal staat, is: hoe kan ik mijn medewerkers helpen om de regie over hun eigen loopbaan zelf op te pakken? En wat kan mijn organisatie bieden om hen op weg te helpen?

Praktische informatie

  • Eenmalige workshop van 3 uur.
  • In kleine groepen van 2-6 deelnemers
  • Deze workshop kan ook individueel gevolgd worden
  • Kosten: op aanvraag

Informatie aanvragen

Door een storing werkt ons aanmeldformulier momenteel niet. Wil je je aanmelden of informatie opvragen? Stuur dan een mail naar info@gezondtijt.nl
We gebruiken de ingevulde gegevens alleen om contact met je op te nemen.