GezondTIJT logo

Selfcare voor mantelzorgers

Workshop Selfcare voor mantelzorgers

Hebben medewerkers naast hun werk ook belangrijke zorgtaken voor naasten, en is het lastig om daar een juiste balans in te vinden? Dan is het goed om wat meer zelfzorg te ontwikkelen. In deze workshop help ik medewerkers om beter aan zichzelf te denken. Want wie een ander wil helpen, moet zelf gelukkig zijn.

 

Tijdens de twee dagdelen durende workshop zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

Sessie 1: in de eerste sessie staat inzicht in de persoonlijke situatie centraal. Medewerkers krijgen inzicht in wat goed gaat, maar ook wat lastig is. Medewerkers gaan kijken naar hun weekinvulling: hoe zit deze eruit, en wat kan er misschien anders? Aan het einde van de dag maken medewerkers een start met hun Persoonlijke Balansplan.

Sessie 2: vindt drie weken na sessie 1 plaats. In deze drie weken zijn medewerkers aan de slag geweest met wat ze tijdens de eerste sessie hebben geleerd. Tijdens de 2e sessie bespreken we de ervaringen en gaan we verder met een korte stukjes theorie gevolgd door praktische oefeningen. Medewerkers leren hoe ze hun rollen als medewerker en mantelzorger beter kunnen combineren. Onderwerpen die aan bod komen: grenzen aangeven, herkennen van stressklachten, stoppen van roofbouw, tijd maken voor ontspanning, relatie werk-mantelzorg e.d.

 

Praktische informatie

  • De groepsgrootte is minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers.
  • Kosten op aanvraag

Informatie aanvragen

Door een storing werkt ons aanmeldformulier momenteel niet. Wil je je aanmelden of informatie opvragen? Stuur dan een mail naar info@gezondtijt.nl
We gebruiken de ingevulde gegevens alleen om contact met je op te nemen.